Over mij

Mijn naam is Linda van den Berg-Vereijken, geboren in 1980. Samen met mijn lieve man Rik hebben wij 4 kinderen uit de geboortejaren 2010, 2012 en 2014 waarvan een kindje 🌟 verblijft in ons hart.

Het moment van het moederschap liet mij zien dat niet alles zo vanzelfsprekend was. Het moederschap vond ik erg lastig. Later mocht ik leren dat kinderen je grote spiegels zijn, dat mijn kinderen door hun pittig gedrag hebben laten zien dat ik een hoop had op te lossen in mijn leven. Oude overtuigingen, oude pijnen en andere onverwerkte gebeurtenissen die ik met me mee droeg. Ik ervaarde veel stress, spanning in mijn lijf, fysieke klachten en ik zat heel veel in mijn hoofd.

In 2019 kwam er op een hele bijzondere wijze iemand op mijn pad die met klankschalen werkte. Zij hielp mij om mezelf weer terug te vinden, mij met beide benen op de grond te zetten, weer zelf te gaan voelen en ervaren wat ik nodig heb, wat echt bij me past . Ik leerde dat ik niet meer de lasten van anderen hoefde te dragen. En dat heeft mijn leven echt doen veranderen, eindelijk leerde ik echt te luisteren naar mijn hart, ik ervaar rust in mijn lijf en in mijn hoofd.

En dat is wat ik anderen ook zo graag gun dat je meer gaat luisteren naar je hart, meer rust gaat ervaren in je lichaam en hoofd. Alle gebeurtenissen in ons leven of het nu groot of klein is kan je leven beïnvloeden. Het kan een negatieve uitwerking hebben op je lichaam en geest.

Ik help je graag door samen te kijken naar wat jij nodig hebt, wat echt bij jou past, zodat jij je weer ontspannen, gezond en gelukkig gaat voelen voor wie jij echt diep in je hart bent.