Over mij

Mijn naam is Linda van den Berg-Vereijken. Samen met mijn lieve man Rik hebben wij 4 kinderen uit de geboortejaren 2010, 2012 en 2014 waarvan een kindje­čîčin ons hart verblijft.

De schoolperiode was niet makkelijk voor mij omdat het in het teken stond van mijn slechthorendheid. Destijds wisten ze daar weinig vanaf en ze ontdekte pas later dat ik als hulpmiddel hoortoestellen nodig had. Ik heb daardoor veel gemist en er was weinig aandacht voor mij, hoe ik me destijds voelde. Dat maakte mij onzeker, ik voelde me minderwaardig en ik voelde schaamte. Als kind wilde ik heel graag met kinderen werken, maar men dacht dat ik dat niet zou kunnen. Toch ben ik ervoor gegaan en was ik opgeleid als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. Vele jaren heb ik met heel veel liefde gewerkt met kinderen. De contacten met ouders waren erg fijn en ik vond het belangrijk dat er een goede overdracht was naar de ouders. Door de jaren heen veranderde er veel op het kinderdagverblijf waar ik werkte, dat vond ik heel lastig. Na lang wikken en wegen heb ik in 2018 besloten om te stoppen met werken in de kinderopvang. Ik wist nog niet hoe het allemaal ging lopen, maar er was iets anders voor mij de bedoeling.

Het moment van het moederschap liet mij zien dat niet alles zo vanzelfsprekend was. Het moederschap vond ik erg lastig. Later mocht ik leren dat kinderen je grote spiegels zijn en dat met name de oudste, door zijn pittig gedrag, mij liet zien dat ik een hoop op te lossen had in mijn leven. Oude overtuigingen, oude pijnen en andere onverwerkte gebeurtenissen die ik met me mee droeg. Ik ervaarde veel stress, spanning in mijn lijf, fysieke klachten en ik zat heel veel in mijn hoofd.

In 2019 kwam er op een hele bijzondere wijze iemand op mijn pad die ook met klankschalen werkte, zij begeleide mij in mijn proces. Ik leerde met mijn hooggevoeligheid (HSP) om te gaan, ik leerde over hoe ons familiesysteem in elkaar zat. Later werd duidelijk dat het werken met klankschalen ook voor mij de bedoeling was… Al was mijn leven niet altijd makkelijk, toch kan ik mijn pad zien als een groot geschenk, ik heb er veel van geleerd en geheeld, waardoor ik nu de stem van mijn hart kan volgen.

Ik begeleid je graag bij een ontspannen klankhealing en/of in je persoonlijk proces.

Volg de stem van je hart… Liefs Linda