Ervaringen

Rachelle

Wat vond ik het fijn om mijn verhaal te doen bij Linda via telefonisch contact. Dat je vragen stelde dat vond ik ook erg fijn. Op het einde heeft ze geboorte trauma Reiki op afstand gedaan. We bleven in contact via de telefoon. De dag erna ben ik flink beroerd geweest, het had impact op de sessie. Verder kan ik je vertellen dat mijn herinneringen wat verder weg lijken. Het lijkt alsof de herinneringen nu fijner aanvoelen, of rustiger is misschien een beter woord. Het is heel erg gek maar het lijkt dus beter te gaan. Ik kan het niet goed omschrijven maar voor de sessie waren de gebeurtenissen nog heel vers en leken ze gisteren gebeurd te zijn. Dit is nu niet meer zo. Dus al bij al vind ik dit nu al heel erg fijn, dus dankjewel hiervoor!

Karin

Een heerlijke klankschalentherapie gehad bij Linda. Vernieuwend, maar heel ontspannend! Echt een aanrader! Dankjewel Linda!

Birgit

Het klankenbad was heerlijk ontspannend en helend. Echt een aanrader!

Crista

Voor de eerste keer een klankenbad gehad!
Vond het best spannend, wat te verwachten en lukt het me wel te ontspannen…
Een verrassende fijne ervaring!
Vooral de schalen op de buik en borst waren heel bijzonder… Zeker het proberen waard!

Rik

De klankentherapie is een hele ontspannende en bijzondere ervaring. Het gaf mij een diepe ontspanning die ik hard nodig had en nog steeds op zijn tijd nodig heb. Met een druk gezin en een goed lopend bedrijf is het heerlijk om mij zelf die ontspanning te gunnen. Mijn rug voelde ik vaak opspelen. Maar die lijken nu uit te blijven.

Sharon

Eerst een wandeling door de Boekelse bossen en daarna mochten wij genieten van een klankenbad geheel verzorgd door Linda van Voice of your Heart. Op de Berkhoek in Boekel heeft ze een prachtige ruimte ingericht, als je binnenkomt ruikt het heerlijk, zoals in de sauna. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten van een klankenbad, maar het was heerlijk ontspannend. Het geluid van de klankschalen zorgt voor een tinteling over je lichaam. Zeker ook een aanrader voor een uitje met vriendinnen!

Hariëtte

We hadden een vriendinnen uitje bij Voice of your Heart. We kregen uitleg over de werking van de klankschalen. Samen met Diny, Ria, Liesbeth hadden we een heerlijke, ontspannende klankenbadsessie gehad. Een aanrader!

Nancy

Ik kwam voor een klankentherapie bij Linda, omdat ik last had van mijn voet. De klankentherapie was een bijzondere ervaring en de pijn in mijn voet was later verdwenen. Een aanrader!

Betsie

Gisterenavond mogen genieten van een klankentherapie sessie. Erg apart om te ondergaan, en erg ontspannend. Heel speciaal. Bedankt Linda. 💕