Moeders in verbinding

Als moeder heb je vaak de taak alle ballen de lucht in te houden en zet je jezelf vaak op de laatste plaats.

Ik heb vele lessen mogen leren over het gedrag van mijn kinderen. De eerste 10 jaar was ik echt radeloos, wat doe ik niet goed in de opvoeding en waarom doet mijn kind zo?

Later mocht ik leren dat ik als moeder helemaal niet in verbinding stond met mezelf en omdat ik niet in verbinding stond, prikte met name mijn oudste daar dwars doorheen. De spiegel die mijn kinderen terug gaven, heb ik hele waardevolle lessen over mezelf mogen leren, waardoor ik steeds meer mijn hart ben gaan volgen. En nu mag ik mijn ervaringen overdragen aan Moeders die het (soms) ook lastig vinden het moederschap.

Vind jij het fijn om samen te delen en te verbinden met moeders en wil je ook een ontspannen momentje voor jezelf?

  • Een plek waar jij je veilig voelt
  • Een plek waar jij jezelf kunt zijn
  • Een plek waar jij je gehoord en gezien voelt

Programma:

  • 9:15u inloop
  • Ontvangst: thee met lekkers
  • 9.30u Delen & verbinden
  • 10.15u Klankhealing
  • 11.15u – 12.00u Delen & verbinden
  • Datum: in overleg
  • Duur: 2,5u (in de avond ook mogelijk)

Wil je zelf een groepje vormen met moeders, dat kan natuurlijk ook!