klankschalen

Ik werk met unieke klankschalen van www.himalayanheart.nl de zeldzame, handgemaakte klankschalen zijn afkomstig uit Nepal.

Klankschalen geven een zuivere, diepe klank die lang hoorbaar is. Een mooie klank rijk aan harmonische boventonen. Daarnaast is de klanktrilling duidelijk te voelen in het lichaam. Klankschalen staan bekend om hun helende eigenschappen. Je hoeft er niet in te geloven of er iets voor te doen. De schalen doen eenvoudig hun werk…

Elke vorm van energie bestaat uit trilling. Dus ook geluid. Wij gaan heel makkelijk mee in de heilzame energie van deze klankschaaltrillingen doordat wij voor ongeveer 70% uit water bestaan. Water is namelijk makkelijk in beweging te brengen en in staat om informatie op te slaan. Klankschalen werken diep en krachtig. Ze kunnen niet alleen helpen bij het stimuleren van onze creativiteit, wilskracht en vertrouwen, maar ook helend werken in het loslaten van emoties, blokkades en het verwerken hiervan. Wanneer de klanken van meerdere klankschalen op elkaar zijn afgestemd en iemand bespeelt deze klankschalen voor jou, dan ontstaat er een prachtig “klankbeleving”. Je kunt je dan laten meevoeren door de klanken en de trilling, waarop je heerlijk kunt ontspannen!