Workshops (voor groepen)

Aan de hand van het thema krijg je inzichten vanuit mijn ervaringen en combineer ik dat met een klankenbad. Met mijn klankschalen kan ik groepen verbinden door hoofd en hart in balans te brengen. Dat kan in de vorm van een retraitedag met een boswandeling, een verzorgde lunch en als afsluiting een klankenbad of een heerlijke klankenbad als ontspanning/verwen momentje met thee en lekkers (Ook mogelijk op locatie)

  • Moeders die alle ballen de lucht in moeten houden
  • Ouders met kinderen met een “sterke eigen wil”
  • werkgevers en werknemers (als ontspanning)
  • Team building
  • Zwangere vrouwen
  • Familie
  • Groep vrienden/vriendinnen
  • Collega’s
  • Geestelijke en fysieke klachten

Heb jij zelf een thema of een andere wens wat hier niet genoemd is? Je bent van harte welkom om vrijblijvend contact met me op te nemen om samen te kijken naar een passende invulling.