Klankentherapie

Heb je last van stress of klachten die daarmee samenhangen? En wil je daar iets aan doen?
Ik help je graag jouw balans en energie weer terug te vinden. Met de individuele behandelingen met therapieschalen, die een weldadig effect hebben op je gezondheid.
De klanken, die heel goed zijn afgestemd op elkaar, werken kalmerend op het zenuwstelsel en helpen om fysieke ontspanning te creëren in het lichaam. Waardoor je weer beter je gezondheidsevenwicht kunt vinden. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt door de klanken gestimuleerd en weer geactiveerd. Klachten kunnen daardoor verminderen of zelfs verdwijnen. Klankentherapie kan goede resultaten geven bij o.a. burn-out, depressie, chronische vermoeidheid en tal van lichamelijke klachten als rugklachten, hoofdpijn en pijnlijke spieren en gewrichten. Deze behandeling is zelfs ook geschikt voor doven en slechthorenden door de krachtige trillingen die tot diep in het lichaam doordringen en hierdoor heel goed voelbaar zijn.

Tijdens een klankschaalmassage lig je heerlijk op een zachte massagetafel en worden de klankschalen op het lichaam geplaatst en behoedzaam aangeslagen. De klanktrillingen werken op deze manier extra diep door in alle lichaamscellen.
Om de energie in je lichaam optimaal te kunnen laten doorstromen, werk ik met Therapieschalen, de Chakra-klankschalenset en als dat nodig is met “Full-body-schaal”. Dit zijn zulke grote klankschalen dat je er zelfs in kunt gaan staan. Ze hebben een krachtige grondende werking.
Tijdens een klankmassage kun je gewoon je kleding aanhouden. Na afloop van de behandeling kun je eventuele ervaringen nabespreken en kun je rustig even bijkomen met een glaasje water.